Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Μια εικόνα χίλιες λέξεις!

Ενα lear Jet για τον Σταυρίδη!

Το ΣΔΟΕ διαπιστώνει λαθρεμπορία 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος σε πλοίο της εταιρείας του Μελισσανίδη και καταλογίζει το ποσό των 2.218.721,06 ευρώ από δασμοδιαφυγή. Ο Μελισσανίδης προσλαμβάνει νομικoύς συμβούλους, συνεργάζεται νομικά και τον κολλητό και σύμβουλο του Σαμαρά Φαήλο Κρανιδιώτη.

Το δικαστήριο αναβάλλεται γιατί δεν παρίσταται η πολιτική αγωγή δηλαδή ο δικηγόρος του δημοσίου. Το δικαστήριο αναβάλλεται για δεύτερη φορά επειδή ο δικηγόρος (ο συγκεκριμένος που χειρίζεται την υπόθεση για λογαριασμό του ελληνικού δημοσίου) είναι άρρωστος... Το δικαστήριο αναβάλλεται για τρίτη φορά για τον ίδιο λόγο. Το δικαστήριο αναβάλλεται για τέταρτη φορά για τον ίδιο λόγο. Το δικαστήριο αναβάλλεται για πέμπτη φορά για τον ίδιο λόγο.

 Παραγράφηκε το αδίκημα της λαθρεμπορίας. Παρασκευή 24 - 05 - 2013 γίνεται το δικαστήριο μόνο για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος ούτε τώρα παρίσταται εκπρόσωπος του δημοσίου ως πολιτική αγωγή. Το δικαστήριο έχει κατακλυστεί από φουσκωτούς, απειλούνται οι μάρτυρες κατηγορίας. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές είναι απόντα τα κανάλια οι εφημερίδες οι δημοσιογράφοι.

Ο πρόεδρος δεν πείθεται ούτε από το μάρτυρα κατηγορίας διευθυντή του τελωνείου ούτε από τον εισαγγελέα που ζήτησε τη καταδίκη των κατηγορουμένων, τους απαλλάσσει και από τη κατηγορία της πλαστογραφίας.η δικαιοσύνη απεδόθη.

Ο Σαμαράς δίνει τον ΟΠΑΠ στο Μελισσανίδη. Οι λεπτομέρειες της ‘συναλλαγής’ ρυθμίζονται προφανώς με ψαράκι στην όμορφη Κεφαλονιά όπου συνταξιδεύουν με το ιδιωτικό jet του Μελισσανίδη αυτός και ο Σταυρίδης. Ο Στουρνάρας όλος χαμόγελα σφιχταγκαλιάζεται με αυτόν που έχει ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο κατά 2 εκατομμύρια μόνο από έναν έλεγχο.

Παράλληλα ο Μελισσανίδης παίρνει δωράκι και 25 εκατομμύριο από το ΕΣΠΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ. Φυσικά τα 2.218.721,06 ευρώ δεν έχουν πληρωθεί ούτε θα τα απαιτήσει το δημόσιο. Ο Στουρνάρας ξέρει από ποιους θα τα πάρει και υπέρ ποιών. Αυτό ήταν και είναι η Ελλάδα. Και διατηρώ το ακλόνητο δικαίωμα να πιστεύω ότι και εντός μνημονίων που ούτως ή άλλως είναι αναποφευκτα, οποιοδήποτε κομμα της αριστεράς (χωρις να συνυπολογίζω το αυτιστικό ΚΚΕ) θα τα πήγαινε καλύτερα. Ακόμα και συγκριτικά.