Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Από τα fb της Φιλοθέης Βαρσαμή και του Χρήστου Λαδά

Δημοσίευση από το portal. Από τα fb της Φιλοθέης Βαρσαμή και του Χρήστου Λαδά

Για την αποκάλυψη των συνομιλιών Χρυσής Αυγής και Μπαλτάκου σχετικά με το τι θα ψηφίζει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Αντικείμενο διαπραγμάτευσης και υπόγειων συμφωνιών που προς την κοινή γνώμη εμφανίζονταν ως διαφωνίες αφού η ΧΑ καταψήφιζε ακόμα και νομοσχέδια σε συνεργασία με το Μπαλτάκο για τη δημιουργία εντυπώσεων μιας εικονικής όπως φαίνεται εν πολλοίς αντιπαράθεσης.


Χρήστος Λαδάς : O πολύς και βαρύς μάγκας Κασιδιάρης έπαιρνε εντολή από τον Μπαλτάκο (Σαμαρά) τι θα ψηφίσουν τα επαναστατημένα πρόβατα των βουλευτών της ΧΑ στη Βουλή, τα οποία μετά καλούσαν τα άλλα πρόβατα , δηλ. τους ψηφοφόρους τους, να τους στηρίξουν στην επανάσταση.

Έτσι οι επαναστάτες της ΧΑ που θα τιμωρούσαν την κυβέρνηση έπαιρναν εντολή από τον Σαμαρά αν θα έλεγαν όχι ή ναι στις ψηφοφορίες, αν θα ψήφιζαν με ανάταση χειρός ή παρόντες και εν γένει πως θα έκαναν την επανάσταση τους. ΄Ενα ωραίο θέατρο.

Οι ψηφοφόροι της ΧΑ με τη σειρά τους μετείχαν κι αυτοί στην επανάσταση στο αστείο και θλιβερό συνειδησιακό τους παραλήρημα είτε ως θυμωμένοι ψηφοφόροι είτε ως επαναστάτες του κώλου.

Έτσι η οικογενειακή μπίζνα του Μιχαλολιάκου που καθαρίζει 240.000 το χρόνο με τους βουλευτικούς του μισθούς (μαζί με τη γυναίκα του) και διαχειρίζεται και μερικά εκατομμύρια κομματικής επιδότησης συνεχίζεται.

Πρόθυμα σφάγια άλλωστε στην Ελλάδα πάντα υπήρχαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες. Τώρα είναι και ολίγον επαναστάτες




Φιλοθέη Βαρσαμή : Η εφημερίδα των συντακτών δημοσίευσε χθες διάφορα sms που ανταλλάχτηκαν μεταξύ κασιδιάρη και ζουμπου (υπαλλήλου στο γραφείο της χα στη βουλή), από τα οποία προκύπτει ότι ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης (μπαλτάκος) με την συγκεκριμένη ιδιότητά του συνεργαζόταν στενά με τους χρυσαυγίτες βουλευτές, δίνοντάς τους γραμμή τι να ψηφίσουν, τι όχι και πώς. Μάλιστα, φαίνεται σε κάποια από αυτά να τους δίνει εντολές να καταψηφίσουν και διατάξεις που προωθεί η ίδια η κυβέρνησή του (συγκεκριμένες ρυθμίσεις που προωθούσε ο δημαρίτης ρουπακιώτης ως υπουργός, τότε, της συγκυβέρνησης). Τι καινούργιο προκύπτει από τα sms αυτά; Ότι η χα λειτουργούσε μεθοδευμένα in praxis ως το ακροδεξιότερο δεκανίκι της κυβέρνησης: Η χα κάφριζε και ο μπαλτάκος στα κρυφα την επικροτούσε και συναλλασσόταν μαζί της ζητώντας τη θετική ή την αρνητική ψήφο της. Μπορεί στους δημοσιογράφους να δήλωνε οτι θεωρούσε "απευκταίο αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο" τη συνεργασία του κόμματός του μαζί της, ήδη όμως γνώριζε -και δεν το γνώριζε μόνος του (μιλάμε για το δεξί -στην κυριολεξία- χέρι του πρωθυπουργού) ότι η συνεργασία υπήρχε, απέδιδε και λειτουργούσε ως τετελεσμένο γεγονός.Χθες ο μπαλτάκος επιβεβαίωσε τα μηνύματα και την επικοινωνία του με τους χρυσαυγίτες για την υπερψήφιση ή την καταψήφιση συγκεκριμένων νομοσχεδίων. Επιβεβαίωσε, δηλαδή, τη συνεργασία του (με την ιδιότητα ως γγ του υπουργικού συμβουλίου της συγκυβέρνησης) με τη σήμερα φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση χρυση αυγή. 

Προκειμένου να μην εχουμε αμφιβολίες ότι η κυβέρνηση μια χαρά γνώριζε τι εστί χρυσή αυγή όταν συνεργαζόταν μαζί της, θα υπενθυμίσω τις 32 δικογραφίες που κρατούσε ο δένδιας στο συρτάρι και, μολονότι προγενέστερες, δέησε να τις στείλει στην εισαγγελέα του απ (γκουτζαμάνη) ΜΕΤΑ τη δολοφονία φύσσα και τη σύλληψη των πρώτων μελών της. Έγραφε στο συνοδευτικό έγγραφο ο δένδιας: "Η δραστηριότητα αυτή εκτρέπεται των ορίων μεμονωμένων περιστατικών, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει την αυθεντία του κράτους δικαίου, προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Η δραστηριότητα αυτή εκθέτει όχι μόνον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αλλά και την ίδια τη χώρα, τη δημοκρατική της παράδοση, το νομικό της πολιτισμό, τις δεσμεύσεις της υπό το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Και ενώ όλα αυτά ήταν γνωστά και μασουριασμένα στου συρταριού του τον πάτο, ΜΕ ΑΥΤΩΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ.

Σήμερα, μετά από το χθεσινό -επιβεβαιωμένο πλέον- σοκ, ο σαμαράς μας σώζει όπως κάθε μέρα από το bank run και τη χρεοκοπία, ο βενιζέλος σκέφτεται με ποιά διατύπωση του εκλογικού νόμου θα μπορούσε να πάρει το πέμπτο κόμμα το μπόνους πενήντα εδρών, η κυβέρνηση είναι στη θέση της αδιατάρακτη, η μισή χρυσή αυγή είναι στη φυλακή και υπάρχει μια διάχυτη αγωνία αν η lady gaga εμφανιστεί με φύλλο συκής ή μηπως με πλατανόφυλλο.

Δεν πολυενοχλεί ότι Αυτός που έλεγε πως τηλεφωνεί στο θεό, αποδεικνύεται οτι συνεργαζόταν με το διάολο. Με τους μαχαιροβγάλτες, τους φασίστες, τους φονιάδες. Ωχ μωρε και δεν πολυπειράζει. Ο λαός που αγαπάει να φοβάται, ακούει βερεσε πια τα περι καλής χρυσής αυγής, κακής χρυσής αυγής, συνεργαζόμενης χρυσής αυγής, ποινικά διωκόμενης χα. Θέλει μόνο μια κονσέρβα αγχωμένης σταθερότητας να ξαπλώσει μέσα και να πεθάνει ήσυχα από τα συντηρητικά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου