Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ποδόσφαιρο: Τόσα χρόνια ώρα μηδέν


Το Ρεαλ-Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη σήμερα τελειώνει 0-4 και όσοι πήγαν το χαίρονται. Το ίδιο και όσοι το είδαν. Εννοείται ούτε ίχνος επεισοδίων. Οι δύο πιο μισητοί αντίπαλοι στην Ευρώπη και στην χώρα της Ισπανίας βέβαια. 

Σήμερα πάλι η Λίβερπουλ έριξε επίσης 4 στη Σίτυ, στην μισητή γι αυτήν ποδοσφαιρικά γειτονική πόλη στο Μάντσεστερ αλλά και εκεί όλοι χάρηκαν το παιχνίδι. By the way στην Αγγλία είναι πρώτη η Λέστερ! 



Τι πιθανότητες υπάρχουν για κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα; Mηδέν. Για διάφορους λόγους. 

Στην Ιταλία, την ίδια ημέρα, Γιουβέντους-Μιλαν, κονταροχτυπιούνται επίσης χωρίς φασαρίες και ο κόσμος βλέπει και χαίρεται το παιχνίδι. 

Κι εδώ έχουμε τους γκάνγκστερ Προέδρους, τον μπερλοσκουνικό χουλιγκανισμό του Μαρινάκη και του Μπέου που γίνονται και δήμαρχοι, την οικονομική αλητεία που κάνει θεσμικό παιχνίδι με τα λιμάνια και τις πόλεις μας μέσω της μπάλας αλλά και κάτι αλητάκια που εδώ και χρόνια καίνε και σπάνε σταθερά τα γήπεδα σε ένα αέναο κύκλο που πάντα χειροτερεύει. 

Αυτή τη φορά το ντέρμπυ στην Ελλάδα δεν ξεκίνησε καν. Ήταν επικίνδυνο και για να ξεκινήσει με όσα έγιναν. 

Ελπίζω ο Κοντονής και η πολιτεία να μην χαριστούν. Μπας και φτιάξουμε ποτέ ποδόσφαιρο και αναλάβουν και οι ΠΑΕ τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου